Loading
اسپتیک

اسپتیک

ویژگیهای كیسه های قابل انعطاف چند لایه یا لایه آلومینیوم برای بسته بندی مواد غذائی با روش آسپتیك

استرال

استرال

انواع بسته بندیهای مواد خوراكی در ظروف شكل داده شده از مواد پلی مری و ورقهای آلومینیومی

بسته بندی زعفران

بسته بندی زعفران

كیسه های قابل انعطاف – بسته بندی – زعفران چندلایه با پایه ویژگیها و روشهای آزمون – فویل آلومینیوم

پت

پت

ﺑﻄﺮی ﻫﺎی پلی اتیلن ﺗﺮﻓﺘﺎﻻت – ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی پی ای تی (ﺑﺮای ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﻓﺮاورده ﻫﺎی ویژگی ﻫﺎ و روش ﻫﺎی آزﻣﻮن غذایی)

پلی استایرن

پلی استایرن

ﻇﺮوف پلی اﺳﺘﺎیرن تولید ﺷﺪه، بسته ﺑﻨﺪی ﺑﻪ روش ﺷﻜﻞ دهی ﮔﺮﻣﺎیی ﺟﻬﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ویژگی ﻫﺎی ﻣﻮاد ﻏﺬایی

پلی الفین

پلی الفین

بسته بندی، کسیه های پلاستیکی پلی الفین ویژگیها و روش های آزمون

پلی پروپیلن

پلی پروپیلن

بسته بندی، ظروف پلی پروپیلن تولید شده به روش شکل دهی گرمایی جهت بسته بندی مواد غذایی، ویژگی ها

تتراپک

تتراپک

بسته های چند لایه مقوایی با لایه آلمینیوم برای مواد خوراکی (ویژگی ها و روش های آزمون)

دویی پک

دویی پک

كیسه های پلاستیكی (پاكت های مجوف) با لایه آلومینیوم جهت بسته بندی آب میوه ها

ساشه

ساشه

بسته بندی لفاف های چند لایه جهت بسته بندی تک نفره مواد غذایی (ساشه) ویژگی ها و روش های آزمون

سه لایه

سه لایه

بسته بندی فیلم های پلاستیکی سه لایه جهت بسته بندی فرآورده های لبنی آبگونه پاستوریزه - ویژگی ها و روش های آزمون

شیشه

شیشه

ظروف شیشه ای مخصوص بسته بندی مواد غذایی و آشامیدنی - ویژگی ها و روش های آزمون

کیسه سیمان

کیسه سیمان

بسته بندی - کیسه های پلی پروپیلنی روکش دار سیمان و گچ - ویژگی ها و روش های آزمون

لفاف

لفاف

ويژگيهاي لفافهاي آماده شده با لايه آلومينيوم براي بسته بندي مواد خوراكي

مهاجرت

مهاجرت

پلاستیک ها - مواد و کالاهای در تماس با مواد غذایی - راهنمای انتخاب شرایط و روش های آزمون برای مهاجرت کلی

کلیه حقوق برای آزمایشگاه آریسا محفوظ است. طراحی سایت و سئو توسط روبیک